Delovanje ove kreme je univerzalno. Blagotvorno deluje kod svraba, bolova u nogama (vene), ujeda insekata, dermatomikoze, bolova glave, problema sa bubuljicama, kao losion posle brijanja ili kao dezodorans. Može se koristiti u kombinaciji sa zelenom kremom ili Aktivatorom.

Opširnije...
Cena: 20.20€

Aloe moisturizing lotion (Ljubičasta hidrantna krema) je savršen za hidrataciju kože, izrađen od stoprocentnog Aloe vera gela uz dodatka kolagena i elastina. Ovo jedinstveno sredstvo za hidrataciju štiti kožu, vraća joj neophodnu vlažnost i održava prirodnu pH ravnotežu, pri čemu sprečava isušivanje od vetra i nučevih zraka.

Opširnije...
Cena: 20.20€

Aloe heat lotion crvena krema omekšava kožu, duboko prodire u dubinu kože i izaziva osećaj toplote, a izrađena je od oko 70% sto posto stabilizovanog Aloe Vera gela. Aloe Heat Lotion je izuzetan losion za masažu, kao blagotvorno sredstvo kod bolova i relaksaciju.

Opširnije...
Cena: 20.20€

Aloe vera Gelly je gušća varijanta Aleo Vera Gela. Sadrži 100% čist stabilizovan Aloe Vera gel, uz dodatak bilja iz prirode, prirodnog E-vitamina kao i alatoina, koji deluje umirujuće, a alge koje ulaze u sastav ovog proizvoda čine da koža postane glatka i ujedno i negovana. Zahvaljujujći svom sastavu, žele se lako apsorbuje u gornje slojeve kože i time ubrzava proces ozdravljenja većine  kožnih oboljenja.

Opširnije...
Cena: 20.20€

Aloe First je izvrstan dodatak priboru za prvu pomoć. Ova ekskluzivna formula za zaštitu kože pruža prvu liniju zaštite protiv manjih iritacija kože. Formulisan na bazi stabilizovanog gela Aloe vere, Aloe First sadrži propolis, alantoin i jedanaest ekskluzivnih biljnih ekstrakata:

  • Propolis povećava prirodna umirujuća i zaštitna svojstva gela Aloe vere na koži.
  • Alantoin je sastojak koji štiti kožu, nalazi se u mnogim lekovitim biljkama, uključujući Aloe veru. Opširnije...
    Cena: 26.86€