Beli luk je jedan od najmoćnijih prirodnih čudotvornih biljaka koja može da bude efikasniji od antibiotika. Ova namirnica štiti naš organizam od bakterija, gljivica i infekcija, a najefikasnija je kada se konzumira na prazan želudac. Beli luk ima više od 400 aktivnih sastojaka; izvor je vitamina (A, B1 i B2, C), minerala, dijetalnih vlakana, aminokiselina, esencijalnih ulja, biljnih masti, enzima, gvožđa, joda, kalcijuma, kalaja, sumpora, selena i fosfora.

Opširnije...
Cena: 23.95 €
Forever multi maca (peruvian maca)

Peruanska Maka (Peruvian Maca ili Lepidium Meyenii) se uzgaja na peruanskoj visoravni  i ima jestiv koren koji oblikom podseća na rotkvicu. Konzumiraju je i muškarci i žene. Nosi epitet afrodizijaka, plodnosti, zdravlja i izdrzljivosti.

Opširnije...
Cena: 34.78€

Artic Sea je proizveden od omega-3 masnih kiselina iz ribljih ulja i omega-9 masnih kiselina iz maslinovog ulja i sve to spakovano u obliku gel kapsula. S obzirom na svoj sastav predstavlja jedinstven proizvod koji kao dodatak ishrani može pozitivno da deluje kod održavanja vitalnim mnogobrojnih funkcija u organizmu.

Artic sea sadrži sastojke bogate plodovima mora. Prijatnog je ukusa i arome sa minimalnom aromom ribe, čisti izvor Omega-3 nezasićenih masnih kiselina ( EPA i DHA)

Opširnije...
Cena: 36.19

Uz Forever Kids multivitamine za žvakanje dajte svom detetu sve hranljive sastojke koji su mu/joj svakog dana potrebni. Ovi zabavni i ukusni multivitamini obezbeđuju neophodne vitamine, minerale, gvožđe i fitonutrijente odraslima i deci u razvoju, počev od uzrasta od dve godine pa naviše. Gvožđe je novi dodatak u proizvodu Forever Kids, prvenstveno zbog svoje uloge u jačanju imunog sistema i razvoju kognitivnih sposobnosti.

Opširnije...
Cena: 14.36€

Mikrobi su živi mikroorganizmi koji žive u našem telu i igraju ulogu u našem opštem zdravlju i blagostanju. Dok su neki mikrobi loši, većina je korisna. Ove ,,dobre bakterije" se zovu ,,probiotik", što na grčkom znači ,,za život". Forever Living Products je prepoznao važnost uloge dobrih bakterija za Ijudsko zdravlje i potrebu za dodacima ishrani kroz probiotsku terapiju. Formulisan da promoviše zdrav digestivni trakt, Forever Active Probiotic je mala, laka-za-progutati tableta, koja pomaže u održavanju balansa količine prirodnog probiotika, koji je često narušen hranom i načinom života.

Opširnije...
Cena: 34.07€
Argi plus - energija za sportiste

L-Arginin je snažna amino kiselina koju naučnici nazivaju “čudotvorni molekul”. L-Arginin se konvertuje u azotni oksid u telu, čime se potpomaže cirkulacija. Poboljšanje krvotoka podstiče funkciju mnogih važnih sistema u telu:

  • celokupan kardiovaskularni sistem
  • imuni sistem
  • mišiće
  • kosti i skelet
  • muški urogenitalni sistem
Opširnije...
Cena: 72.34€