Bogata, gusto kremasta mešavina stabilizovanog aloe vera gela i pčelinjeg propolisa uz kamilicu i gavez, dve najdelotvornije biljke za negu kože, zajedno sa vitaminima A i E.

Opširnije...
Cena: 26.86€
Aloe vera activator

Aktivator je čista, filtrirana Aloe vera i sadrži 99.7%, sto procentno stabilizovanog Aloe vera Gela i alantoin, organski agens za regeneraciju ćelija. Aloja Activator je vrhunski agens za hidrataciju koji sadrži enzime, amino kiseline i polisaharide.

Opširnije...
Cena: 15.01€

Dezodorans u obliku stika. Povećanjem temperature vazduha i izloženošću stresu, očuvanje osećaja svežine od samog početka dana pozitivno će uticati na vaše samopouzdanje. Aloe Ever-Shield Deodorant Stick pruža vam delotvornu i celodnevnu zaštitu protiv neprijatnih mirisa ispod pazuha i može se naneti odmah nakon tuširanja ili depilacije voskom bez osećaja peckanja. Forever Living Products formulisao je proizvod koji se lako nanosi, ne ostavlja tragove na odeći i povećava osvežavajući učinak Aloe vere, eliminišući sastojke koji bi mogli da ugroze vaše zdravlje.

Opširnije...
Cena: 9.72€

Aloe Lips s jojobom, umirujuća svojstva Aloe vere idealna su za negu vaših usana. Kombinacija Aloe, jojobe i pčelinjeg voska čini jedan od najkvalitetnijih proizvoda za negovanje usana danas prisutnih na tržištu. Aloe Lips umiruje, neguje i vlaži ispucale i suve usne. Bilo da se nalazite na skijanju, sunčanju, ili uživate na svežem vazduhu, ovaj kompaktan proizvod uvek će vam biti lako dostupan i pri ruci.

Opširnije...
Cena: 4.72€