Aloe vera activator

Aktivator je čista, filtrirana Aloe vera i sadrži 99.7%, sto procentno stabilizovanog Aloe vera Gela i alantoin, organski agens za regeneraciju ćelija. Aloja Activator je vrhunski agens za hidrataciju koji sadrži enzime, amino kiseline i polisaharide.

Pomoću maske uklanjaju se mrtve ćelije kože, a ostaju nove ćelije koje joj  daju svež, živahan i prosvetljen izgled. Stabilizovani Aloja vera gel čini ovaj preparat tako nežnim da se može koristiti i za područje oko očiju. Aloe Activator ima neverovatno svestranu primenu. Iako se smatra glavnim sastojkom Aloe Fleur de Jouvence tretmana, izuzetno je efikasan kada se koristi u druge svrhe, na primer za čišćenje i osvežavanje kože. U tu svrhu nanesite na tufer i prebrišite čitavo lice i vrat, nežno ali detaljno sve dok ne bude potpuno čisto.

NAČIN UPOTREBE:

Activator se takođe koristi i za negu lica. Nanošenjem dva puta nedeljno na potpuno čistu kožu lica (dobro i temeljno očišćenu), blagotvorno deluje na rad lojnih žlezda, pa tako od masne ili suve kože pravi normalnu. Takođe se aktivira i podstiče regenaraciju ćelija kože lica.

PAKOVANJE: 130ml

 

ZA VIŠE INFORMACIJA KLIKNITE I

NAPOMENE

  • Ako imate zdravstvenih problema pre upotrebe proizvoda obavezno konsultovati ličnog lekara.
  • Prikazana cena je informativnog karaktera.

 

Cena: 15.01€