Aloe moisturizing lotion (Ljubičasta hidrantna krema) je savršen za hidrataciju kože, izrađen od stoprocentnog Aloe vera gela uz dodatka kolagena i elastina. Ovo jedinstveno sredstvo za hidrataciju štiti kožu, vraća joj neophodnu vlažnost i održava prirodnu pH ravnotežu, pri čemu sprečava isušivanje od vetra i nučevih zraka.

Usled spososbnosti rehidratacije, koža postaje nežna, glatka i elastična. Idealan je za negovanje lica, ruku i kože. Istovremeno je i idealna podloga za šminku.

Zahvaljujući izuzetnoj sposobnosti hidratacije, kombinovanjem uticaja dejstva elastina i kolagena na zategnutost kože, uz pomoć najfinijih ulja i vitamina, čini da koža postane glatka, sveža i baršunasta.

Aloe moisturizing lotion (Ljubičasta krema) reguliše vezivanje vode i uspostavlja poremećenu ravnotežu. Upotrebom ove izuzetne kreme održaćete mladalačku zategnutost i svežinu kože.

NAČIN UPOTREBE: Nakon nanošenja na lice, ruke, telo, tečnost blago umasirati, sve dok se potpuno ne upije u kožu. Ako se koristi kao podloga za šminku, ne treba sačekati potpuno upijanje već je dovoljno da se stvori tanak film.

PAKOVANJE: Tuba 118g

 

ZA VIŠE INFORMACIJA KLIKNITE I

NAPOMENE

  • Ako imate zdravstvenih problema pre upotrebe proizvoda obavezno konsultovati ličnog lekara.
  • Prikazana cena je informativnog karaktera.

 

Cena: 20.20€