Clean 9 je program koji je pre svega namenjen za detoksikaciju tj. kao detoksikacioni program koji će vam pomoći da započnete svoj put ka  željenim oblinama.

Clean 9 program je osmišljen da pomogne u izbacivanju nagomilanih toksina iz vašeg tela kako bi se osećali lakše i imali više energije

Uz ovaj program možete započeti svoj put ka željenom izgledu i stvoriti osnovu za vašu bitnu transformaciju.

Sada uz korišćenje novih proizvoda kompanije kao što su: FOREVER TERM i FOREVER FIBER, možete biti zaista sigurni da ste napravili odličan prvi korak ka postizanju vašeg boljeg izgleda i zdravlja jer korišćenjem ovih kompleta dobijate istinsku i trajnu težinu kao i poboljšan izgled vašeg tela stim što morate biti svesni da ćete ujedno poboljšati i kompletno stanje  metabolizma sa korišćenjem ovog kompleta.

U samo 9 dana izgledat ćete bolje 

Do sada je višestruko dokazano da je sa korišćenjem ovog kompleta moguće za samo 9 dana izbaciti veliki broj toksina iz svog tela i pokrenuti prirodne procese u nasem telu koji ce dovesti do balansa u radu debelog creva i kompletnog metabolizma, a samim tim i pokrenuti nas organizam da sam prirodnim putem pocne sagorevati visak masti.

Kada krenete sa korišćenjem, potrebno je da ga koristite redovno i bez preskakanja i da se pridržavate strucnih saveta i režima ishrane koji ćete dobiti uz komplet proizvoda


Clean 9 paket - C9 komplet sadrži:

Aloe vera Gel 2 boce od 1 litar
Forever Therm 18 tableta
Forever Fiber 9 kesica
Forever Garcinia 54 gel kapsule
Forever Ultra Lite (proteinski šejk) 15 porcija

Uverićete se i sami postignutim rezultatima, a nama je zadovoljstvo naših korisnika na prvom mestu.

Cena: 137.46 €