Beli luk je jedan od najmoćnijih prirodnih čudotvornih biljaka koja može da bude efikasniji od antibiotika. Ova namirnica štiti naš organizam od bakterija, gljivica i infekcija, a najefikasnija je kada se konzumira na prazan želudac. Beli luk ima više od 400 aktivnih sastojaka; izvor je vitamina (A, B1 i B2, C), minerala, dijetalnih vlakana, aminokiselina, esencijalnih ulja, biljnih masti, enzima, gvožđa, joda, kalcijuma, kalaja, sumpora, selena i fosfora.

Blagotvorna dejstva belog luka:

Naučno istraživanje pokazalo je da će vaš organizam biti bolje zaštićen ako jedete beli luk ujutro pre obroka, jer se time povećavaju antibakterijska svojstva.

Timijan još jedna u nizu lekovitih biljaka koja u sebi sadrži  između ostalog borneol, karvakrol, timol, saponini, tanin, glikozidi, vitamini A, C, D, B-kompleks, magnezijum, fosfor, kalijum i cink . On deluje kao:

Ovom prilikom Vam predstavljamo ulje belog luka sa dodatkom Timijana pod nazivom FOREVER Garlic Thyme  u kapsulama koje su bez mirisa i štetnog dejstva na sluzokožu želuca koje sveži beli luk ima. Ovaj dodatak ishrani je prava zamena za prirodan beli luk tako da ga svako može koristiti bez straha od neprijatnog zadaha iz usta i pečenja u želucu što je obično i osnovni razlog zašto se beli luk retko koristi u svakodnevnoj ishrani.

PAKOVANJE: 100 tableta

NAČIN UPOTREBE:

Preporučuje se upotreba 3 x 1 tableta dnevno

 

ZA VIŠE INFORMACIJA KLIKNITE I

NAPOMENE

 

Cena: 24.67 €