Vraćanje u formu i podmađivanje organizma je nešto sasvim realno i uz malo dobre volje dostupno svima uključujući i one koji se, prema našim kriterijumima, nalaze u  "odmaklim godinama".

U osnovi svih bolesti leži nepravilna ishrana i ta činjenica je nešto što u savremenom svetu je dovelo do epidemiološke pojave savremenih bolesti. Sama priroda je odredila čoveka da živi bolje, srećnije i bar dva puta duže nego što inače živi. Međutim, ono što što se događa u stomaku, u sukobu je sa prirodnim zakonima.

Izvršni organ varenja je debelo crevo. Sve što želudac i creva ne svare, sve što jetra odbaci, sve loše materije i otrovi izlučeni iz svake ćelije organizma putem krvi dospevaju i talože se u debelom crevu. Nagomilani otrovi sada imaju dovoljno vremena da postepeno prodiru kroz zd debelog creva u krvotok. Oni truju krv i to onu najčistiju, snabdevanu korisnim sastojcima, koja se upravo sprema da krene put svake ćelije, prema svakom telesnom organu. Tu stupa na scenu JETRA, da spase što se spasti može. Ona energično izdvaja i u debelo crevo vraća otrove. I ovaj proces se obavlja svakodnevno. Pitanje je vremena kada će takava situacija dovesti do tegoba i problema u debelom crevu.

Uloga jetre je veoma važna. Kada creva rade u lošim uslovima, jetra automatski mora podneti veći toksički i bakterijski napor. Ona se guši i zamara. U ovakvim slučajevima problem je u tome što se ne oseća nikakav bol. Oštećnje se razvija tiho i neprimetno. Kada se stigne do toga da se ustanovi loš rad jetre, najčešće je u pitanju veoma ozbiljna i teška bolest.

Svi naši organi ponašaju se u izvesnom smislu kao sigurnosni ventil,  i omogućavaju organizmu da ne podlegne trovanju. Tako se na organizmu manifestuju određeni signali kao što su:

Često se ove manifestacije smatraju kao posebne bolesti i kao takve se posebno tretiraju  i na žalost biće predmet zasebnog lečenja, a da se pri tome nije ustanovilo ko je pravi "krivac" za takvo stanje.

Budućnost lekara i medicine nije u novim lekovima. Budućnost je u preventivi, odnosno edukaciji ljudi kako da svoj organizam održavaju dobrom stanju i kako ga ne bi izlagali dugotrajnom delovanju toksina.

Najbolja preventivna linija proizvoda na našem tržištu je Aloe vera linija proizvoda koju vam predstavlja kompanija Forever Living.